FAQ's

Veel gestelde vragen

Hoe gebruik ik de Scrummi handdoeken?

Scrummi handdoeken zijn beter absorberend dan de standaard katoenen handdoeken en daarom gebruikt u slechts 1 handdoek per klant. Ze zijn ook uitermate geschikt voor lang haar. Onder het item "videos" vindt u ook nog eens 4 instructie video's om eventuele vragen te beantwoorden.

Waar zijn de Scrummi handdoeken van gemaakt?

Al onze handdoeken zijn volledig zonder bleekmiddel, 100% biologisch afbreekbaar en uitsluitend vervaardigd uit natuurlijke gecertificeerde houtvezels afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. 

Hoe "gooi" ik de Scrummi handdoeken weg?

Scrummi-wegwerphanddoeken bevatten geen verborgen kunststoffen en worden binnen 8-12 weken biologisch afgebroken tot compost.

Wat zijn de kosten per Scrummi handdoek?

De kosten per handdoek beginnen bij 0,10 euro en lopen op tot 0,34 euro per handdoek voor de luxe uitvoering.

Hoe zijn de Scrummi handdoeken verpakt?

De handdoeken zijn hoofdzakelijk verpakt in dozen van 500 stuks. Ze zijn afzonderlijk gevouwen waardoor ze netjes en strak aankomen bij uw salon. Voor sommige andere producten geldt een andere verpakkingseenheid. Per product staat dit keurig aangegeven.

Wat is de levertijd?

Alle orders zullen binnen maximaal 3 werkdagen bij u worden afgeleverd. Het doel is om bestellingen voor 12.00 uur de volgende werkdag al te leveren.

Wat maakt de Scrummi handdoeken zo bijzonder?

De handdoeken zijn dik, stevig en zijn voorzien van het gecertificeerde keurmerk, de wafel structuur. Bovendien is de Bubbly Black Towel voorzien van unieke Hydropods voor een super absorptie. Dit maakt de handdoeken van top klasse.