Over Scrummi

Het wordt ook tijd

We willen allemaal beter werken, we willen allemaal slimmer werken. Scrummi helpt saloneigenaren, managers en medewerkers overal om dat te doen! We hebben een revolutie teweeggebracht in salons en de manier waarop de industrie werkt sinds 2010.

100% natuurlijk.

100% biologisch afbreekbaar.

Elke menselijke activiteit heeft een impact op onze planeet. Het is de missie van Scrummi om deze impact in elke fase van de levenscyclus van ons product te minimaliseren.

Ons doel is een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop salons werken door verouderde katoenen wassystemen tot het verleden te maken! Nooit meer onhygiënische, versleten katoenen handdoekwassingen op 90 graden .... Er zijn zoveel voordelen van het gebruik van Scrummi's biologisch afbreekbare handdoeken boven traditionele katoenen badkamerdoeken - Ze zullen u geld besparen, de productiviteit verhogen en uw ecologische voetafdruk verkleinen.

Wat duurzaam zijn betekend voor Scrummi

Elke activiteit van de mens heeft een impact op de wereld, het is scrummi’s doel om deze impact op de wereld bij elke stap van de levenscyclus van een handdoek zo klein mogelijk te houden.

Gemaakt volgens de hoogste normen

Wij produceren al onze eigen handdoeken in de EU - geen verzendproducten vanuit Azië!

Onze supply chain is geaccrediteerd volgens de hoogste milieu- en kwaliteitsnormen, waaronder ISO: 14001 en European Eco Flower. Scrummi-wafelproducten voldoen ook aan de internationale norm EN13432 voor composteerbaarheid en zullen binnen ongeveer 100 dagen biologisch worden afgebroken. Door vast te houden aan onze overtuigingen zijn we een revolutie begonnen met meer dan duizend salons in heel Europa die nu Scrummi gebruiken om tijd, kosten en energie te besparen en tegelijkertijd de productiviteit van het personeel te verhogen.

De kappersindustrie is een van de grootste vervuilers in de hoofdstraat. We moeten daar wat aan doen.