RUILEN EN RETOURNEREN

Hieronder vindt u een overzicht van de verzendkosten van Scrummi.nl

Product niet naar wens?
Is een product niet naar wens? Dan kunt u binnen 14 werkdagen contact met ons opnemen om het product te ruilen. Geopende/ gebruikte producten en producten waarvan de originele verpakking ontbreekt kunnen nooit worden geretourneerd. Het product moet in verkoopbare staat verkeren (het is niet toegestaan om een verbruiksartikel te retourneren als deze na gebruik niet bevalt zoals shampoo, conditioner, styling artikelen, etc.). Wij verkopen alleen originele producten die rechtstreeks bij de distributeurs in Nederland vandaan komen.

Retour procedure
Stuur hiervoor een mail naar klantenservice@hairworldshop.nl. Vermeld altijd uw bestelnummer, het product en wat er mis is met het product of de reden dat u het wilt terugsturen of ruilen. U ontvangt dan van ons een mail met daarin de te ondernemen stappen.

Kosten van ruilen / retourneren
Let op! Wanneer u iets wilt terugsturen omdat het niet aan uw verwachtingen voldoet zijn de verzendkosten voor eigen rekening. Het retourneren van verkeerd geleverde producten of producten waar iets mis mee is kunnen kosteloos worden geretourneerd.

Verwerking van uw retourzending
Als uw retour binnenkomt bij Scrummi.nl nemen wij die gelijk in behandeling. We proberen op de dag van verwerking de eventuele vervangende producten nog naar u op te sturen. Terugbetalingen vinden altijd binnen 14 dagen na binnenkomst van de zending plaats.

De bestelde producten kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geruild of geretourneerd worden. Uiteraard mogen de geretourneerde producten niet gebruikt of geopend zijn.

Adres voor uw retourzending.
LET OP: Graag pakbon of duidelijk ordernummer bijvoegen a.u.b.!
PostNL E-Commerce Services
T.A.V. RETOUREN Hairworldshop
Hairworldshop
Kaagschip 14
3991CS Houten